tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post1751009437157313788..comments2024-03-27T08:46:16.664+01:00Comments on Strawberry blogja.: Mini csokoládébomba- vagyis miért együnk egészségtelent, ha nem muszáj?strawberryhttp://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-14114992083588338332012-06-28T18:46:47.469+02:002012-06-28T18:46:47.469+02:00Nagyon egyet kell értsek veled. Az embernek kell, ...Nagyon egyet kell értsek veled. Az embernek kell, hogy legyen napi 30 perce arra, hogy friss ételt tegyen a szerettei elé. A Fanta szeletet készítő hölgy is panaszkodik, hogy nincs ideje, de az esti szappanoperát van ideje megnézni. Én van, hogy olyankor készítem elő a következő napi főznivalót, hogy amikor hazaérünk, akkor hamar elkészüljek. <br />A muffin és palacsinta porból készítése teljesen érthetetlen számomra. Nem egy nagy dolog kikavarni.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-55915785466009002682011-11-06T15:29:55.198+01:002011-11-06T15:29:55.198+01:00Valahogy idekavarodtam ehhez a cikkhez, de örülök,...Valahogy idekavarodtam ehhez a cikkhez, de örülök, hogy megtaláltam :) 100%osan egyetértek az általad leírtakkal. Én akkor akadtam ki, amikor egy FBra felrakott videóban nyilatkozták, hogy a palacsintát palacsinta porból készítik... Később láttam egy szupermarket sütési kellékek során, hogy nem csak palacsinta, hanem muffin, kókusztekercs és sok egyéb por is kapható... Hihetetlen, hogy ezeket az egyébként is 15-20 perces dolgokat is van, aki előre gyártott, tartósító- és emulgálóakámicsináló szerekkel vegyített porból készíti ésss teszi oda gyerekek asztalára... Mondjuk nem szeretek bíráskodni úgy, hogy nincs még gyerekem, de merem remélni, hogy soha nem kényszerülök arra, hogy ilyen sütivel boldogítsam őket :(Judythttps://www.blogger.com/profile/06116387719126887375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-71451728759095641052011-03-29T14:35:37.025+02:002011-03-29T14:35:37.025+02:00Kedves Nora, örülök, ha ízlett! :) Most egy fehérc...Kedves Nora, örülök, ha ízlett! :) Most egy fehércsokis-epresen töröm a fejem :)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-78303360585429451732011-03-29T13:31:51.727+02:002011-03-29T13:31:51.727+02:00A hétvégén megcsináltam, isteni volt!
A sütő még b...A hétvégén megcsináltam, isteni volt!<br />A sütő még be sem melegedett, mire elkészültem a formába öntéssel. Tényleg nagyon gyorsan megvan, a 7 perc is elég volt, bár először nem hittem el. Köszönöm.Norahttps://www.blogger.com/profile/02006808083665867433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-58030475543346437002010-05-14T23:02:44.941+02:002010-05-14T23:02:44.941+02:00De régen is volt... még a neolitikumban, talán az ...De régen is volt... még a neolitikumban, talán az igazsevolt parcella legeldugottabb, gazlepte márványlapjai mögött eldugva még fellelhető. Pont ilyen ínycsiklandozónak képzeltem egykor, pont ilyen egyszerű nagyszerűségnek. A hovalett érzés maga alá temet lassan, így be is fejezem. Öregszem.... és ezzel korrelál a szentimentalizmusom. Köszi a blogot, majd egyszer talán elmesélem, milyen véletlenek láncolata folytán találtam rá ma.<br />Hanyatt dobom a homlokom és beráncolom a biztonág kedvéért. Nehogy már eluraljon a jókedv:)<br />Jó éjt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-43062360346727728952010-05-11T08:11:26.804+02:002010-05-11T08:11:26.804+02:00Nem is azért írtam, csak szeretem az ilyesmit.
Per...Nem is azért írtam, csak szeretem az ilyesmit.<br />Persze, ez a Petra oldala (sajnos :)))) kár, hogy nem mi találtuk ki, az ötlet zseniális.<br />Ja, és képzeld, pótanyukám, aki a megyei kórház éttermének (ne menzára gondolj, isteni a kaja) vezető helyettese, mesélte, hogy ők is onnan szemezgetnek. Amikor 2 éve ott raboskodtam 2 hétig, a kajcsi volt a legjobb dolog az egészben:))) (minden nap hozott nekem á la cart ebédet)moussakát ettem, meg mindenféle sertésszüzeket, stb (egy kórházi "menzán" !!! :)))Tőle ismerem az oldalt, de még csak pár hónapja vettem rá magam, hogy én is beküldjek recepteket.strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-33487397911904827132010-05-10T21:36:56.509+02:002010-05-10T21:36:56.509+02:00Amúgy ez nem kifejezetten publikus...Bocsi, az els...Amúgy ez nem kifejezetten publikus...Bocsi, az elszólásért.Eszternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-25469151136139517052010-05-10T21:34:00.475+02:002010-05-10T21:34:00.475+02:00Sehogy. :-)
Biosz tanárként megvan az az elönyöm, ...Sehogy. :-)<br />Biosz tanárként megvan az az elönyöm, hogy jobban ismerem a füket-fákat-zöldségeket-gyümölcsöket, meg egyebeket, mint a sima felhasználók. Ès mivel ez a rész elég hiányos volt eddig, ezért besegítek, de csak lexikális szempontból. Ès csak ebbe. Amint kész vagyok, a hozzáférést visszadom. Onnantól nincs szükségük rám. Ez Petra oldala. Nem a miénk. :-)Eszternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-76613716322341516582010-05-10T17:31:59.251+02:002010-05-10T17:31:59.251+02:00Jajj, de szívesen csinálnám én ezt...
Hogy lehet i...Jajj, de szívesen csinálnám én ezt...<br />Hogy lehet ilyesmit elérni? :(<br />Puszistrawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-76993890395465953982010-05-10T16:07:01.000+02:002010-05-10T16:07:01.000+02:00Besegítek Petráéknak gyomlálni az alapanyagok rész...Besegítek Petráéknak gyomlálni az alapanyagok részt, bár mostanság sajnos arra is elég kevés időm jut. Szóval, ezért van, hogy látom a reciket. De ennél többet nem.<br />Legközelebb ezt fogom kipróbálni, ha lemegy a vércukor szintem. Az ilyen tömör csoki gyönyöröket nagyon imádom!<br />Puszi!Eszternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-79109488149734945072010-05-10T13:40:40.868+02:002010-05-10T13:40:40.868+02:00Szia Eszterke!!!
Jólesett a megjegyzésed nagyon!
...Szia Eszterke!!!<br />Jólesett a megjegyzésed nagyon! <br />De azonnal szöget ütött a fejembe, hogy: Te látod a várakozó recepteket????? De jó...ilyen háziasszony vagy moderátor vagy mi jogosulság kell hozzá? Nyilván a sajátomat látom, másét nem....:(((((<br />A recept nem teljesen az 5 perces bögrés süti "konkurrenciájának" indult, nem is lehetne oda lealacsonyítani, szegényke megsértődik és többép nem sikerül :))) legfeljebb az elkészítési idő tekintetében lehetne egy lapon említeni vele.<br />Egyszerúen csak arról, hogy igazán nem lehet az időhiányra fogni, ha minőségit akarunk.strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-73569026718418230032010-05-10T12:16:01.242+02:002010-05-10T12:16:01.242+02:00IGEN, IGEN, IGEN!!!
Ezt már láttam fenn a várakozó...IGEN, IGEN, IGEN!!!<br />Ezt már láttam fenn a várakozó között, és azért írtam vagy írtam volna kommentet, mert innen hiányoltam! :-)<br />Annnyira jó ötlet! olyan büszke vagyok rád! :-)))<br />Egy észrevétel...csak a marketing kedvéért: szerinted nem lehetne inkább simán alacsony höfokon egyszerüen felolvasztani a csokit? pl. Elöször a vajat, aztán abba a csokit, így nem ég meg. <br />A vízfürdö szó olvastán azonnal tovább fognak kattintani, mert edény meg elökészítés, plusz van, aki azt sem tudja, mit jelent. <br />Ha tényleg a mikrós bögresüti helyett nyomod, talán érdemes lenne kevésbé profin csinálni. :-p<br />Ès tuti, hogy úgy is szuper.<br />Szerintem.<br />A poszt szuper, úgy ahogy van! Sok új gondolatom támadt miközben olvastam! <br />Például, hogy felelösség, amit feltöltünk.<br />Hiszen azt utána emberek fözik és eszik meg. Jó esetben... :-p<br />Tehát: ROHAMRAAAAA!!!!<br /><br />Puszizlak!Eszternoreply@blogger.com