tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post2341930800070243622..comments2024-03-27T08:46:16.664+01:00Comments on Strawberry blogja.: Chewbacca... vagyis hogy ciabattastrawberryhttp://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-47484095477766569462011-02-08T20:35:55.028+01:002011-02-08T20:35:55.028+01:00Volt időm, így kelesztés után még kétszer hajtogat...Volt időm, így kelesztés után még kétszer hajtogattam, 45-45 percet kelesztve a hajtogatások között, formáztam, sütöttem, tökéletes lett!<br /><br />Még egyszer köszönöm :)<br /><br />Szilvicipollahttps://www.blogger.com/profile/08472992757506101479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-223734225007311122011-02-08T12:25:09.761+01:002011-02-08T12:25:09.761+01:00Köszönöm!Köszönöm!cipollahttps://www.blogger.com/profile/08472992757506101479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-21813472933787490562011-02-08T11:17:57.816+01:002011-02-08T11:17:57.816+01:00Szia Szilvi, nem muszáj szárított élesztőből, ez e...Szia Szilvi, nem muszáj szárított élesztőből, ez esetben kb. 3 dkg élesztőt tegyél bele frissből.strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-81871467618951413432011-02-08T10:47:08.953+01:002011-02-08T10:47:08.953+01:00Szia!
Ha friss élesztőből szeretném készíteni, ab...Szia!<br /><br />Ha friss élesztőből szeretném készíteni, abból mennyi kell? Vagy feltétlenül szárított kell hozzá?<br /><br />Köszi: Szilvicipollahttps://www.blogger.com/profile/08472992757506101479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-20516934702888807752011-01-19T11:53:19.130+01:002011-01-19T11:53:19.130+01:00A mi csaladunk is csubakkanak hivja, mar evek ota ...A mi csaladunk is csubakkanak hivja, mar evek ota :)Aldebaranhttps://www.blogger.com/profile/07538276739138146036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-37449051164831624812011-01-17T16:39:45.374+01:002011-01-17T16:39:45.374+01:00Szia Anikó, azért finomabb nem lett, de puhább a h...Szia Anikó, azért finomabb nem lett, de puhább a héja. Az olaszok igen értenek a "szájpadlásfeltörő" kenyerek sütéséhez :)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-83546093848144012282011-01-16T19:29:18.653+01:002011-01-16T19:29:18.653+01:00Szerintem a te ciabatta-d finomabb az
Autigrillben...Szerintem a te ciabatta-d finomabb az<br />Autigrillben kaphatò ciabattanàl...<br />Csak igy rànèzèsre is gusztàbb!<br />Szia<br />AnikoPaprika&Paprikahttp://paprikapaprika.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-31790692884643552582011-01-16T15:46:08.162+01:002011-01-16T15:46:08.162+01:00Asszem én csak mostantól fogom csubakkának hívni. ...Asszem én csak mostantól fogom csubakkának hívni. :-D<br />És dönölű. Ismét. És az Autogrill a legjobb! Én is folyton ott eszek, ha arra megyünk. :-pAzEszterhttp://azeszter.freeblog.hunoreply@blogger.com