tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post5308858421495642477..comments2024-03-27T08:46:16.664+01:00Comments on Strawberry blogja.: A legjobb panna cotta, amit életemben ettemstrawberryhttp://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-12565471305644098802018-01-08T11:15:15.853+01:002018-01-08T11:15:15.853+01:00Szia,
lapzselatint vagy porzselatint használsz ehh...Szia,<br />lapzselatint vagy porzselatint használsz ehhez? És ha por, akkor milyen márka? 200 egységes, vagy 250?<br />Köszönöm!<br />Én, mint Glóriahttps://www.blogger.com/profile/06738525742098811069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-51633334682754924342016-08-03T12:47:41.957+02:002016-08-03T12:47:41.957+02:00Na eeeeeez már döfi! Eddig egyszer csináltam panna...Na eeeeeez már döfi! Eddig egyszer csináltam panna cottát, még úgy 15 éve, az szét is folyt meg nem is volt igazán finom, de most a recepteddel nagyon jót sikerült alkotnom! Kicsit folyós lett (de inkább, mint a gumikocsonya, nem?), ezért nem borítottam ki, hanem málnaöntettel a tetején tálaltam. cctnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-48347544471678996442012-05-05T16:32:59.320+02:002012-05-05T16:32:59.320+02:00Hmmmmmmmmm. Remekül hangzik. Ki fogom próbálni!Hmmmmmmmmm. Remekül hangzik. Ki fogom próbálni!- egy robot -https://www.blogger.com/profile/05690225870311941573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-62618569482303522232012-03-21T12:52:25.240+01:002012-03-21T12:52:25.240+01:00Kedves Gasztroblogger!
Díjaznánk a főztödet! Íme ...Kedves Gasztroblogger!<br /><br />Díjaznánk a főztödet! Íme egy igazán Neked való kihívás: áprilisban egy karton, azaz hat palack kiváló Patricius bort nyerhetsz, ha elkészíted és posztolod a blogodon a borhoz szerinted legjobban illő borfalatot! <br /><br />Minden héten másik borhoz várunk recepteket, Te kiválasztod a bort, amihez főzöl majd, mi pedig térítésmentesen elküldjük azt Neked.<br /><br />3 kritériumot kell teljesítened a borfalat elkészítésénél:<br />• ízvilágában legyen az adott borhoz illő<br />• legyen fingerfood jellegű (ne kelljen hozzá tányér és „komoly” evőeszköz)<br />• szezonális hozzávalókat is használj<br />Ha szeretnél résztvenni a versenyben, a következőket kell tenned:<br />• Írd meg MÁRCIUS 26-ig az info@patricius.hu e-mailcímre, hogy az alábbi borok közül melyikkel szeretnél főzni és ne felejtsd el megadni a postázási címedet! A boroknál adj meg preferencia sorrendet, mert boronként 10 palack a verseny rendelkezésre álló keret, így ha az általad megjelölt bor már elfogyott, akkor az általad sorban megjelölt következő bort küldjük helyette.<br /><br />• Mi elküldjük Neked a bort március 31-ig.- sem a borért, sem a szállításért nem kell fizetned!<br /><br />• Te készítsd el a borhoz illő borfalatot, amit fotóval és receptleírással posztolj a blogodon az adott bor versenyhetének utolsó napjáig, majd küldd el a recept linkjét a fenti e-mailcímre. <br /><br />• Növeld a nyerési esélyeidet és posztold a recepted linkjét a Patricius Borház Facebook oldalán is és szavaztasd meg a barátaiddal, mert az adott héten a legtöbb lájkot kapott recept készítője is nyer majd egy palack bort, sőt a FB oldalon az adott heti szavazók között is kisorsolunk egyet!<br /><br />Versenyhetek Borok <br />Április 2 – Április 8. Patricius Tokaji Furmint 2010 /száraz <br />Április 9 – Április 15. Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2009/száraz <br />Április 16 – Április 22. Patricius Tokaji Késői szüretelésű Katinka/édes <br />Április 23 – Április 29. Patricius Tokaji 4 puttonyos aszú 2003/édes <br /><br />Bízunk benne, hogy kellőképpen felcsigáztunk! Ha szeretnél részt venni a versenyben, látogass el a Fűszer és Lélek gasztroblogra a részletekért, a blogon áprilisban minden héten megtalálod majd az eredményeket és egy-egy inspirációs receptet az adott hétre!<br /><br />Üdvözlettel: Fűszeres Eszter és a Patricius BorházPatricius Wineryhttps://www.blogger.com/profile/09029271229407593639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-69566202833129774122012-03-19T12:28:04.701+01:002012-03-19T12:28:04.701+01:00Én is hasonlóan készítem, bár nem tudom hány gramm...Én is hasonlóan készítem, bár nem tudom hány grammból, mert lapzselatint használtam, 3 deci majdnem házi tejszínhez ment 2 lap, meg egy pici méz. <br />Adnék Neked egy kis meglepit, remélem szívesen fogadod, nézz be hozzám érte: http://kincsesbarlang.blogspot.com/2012/03/kommentek-blog-dija.htmlJudithttps://www.blogger.com/profile/05239226157117812254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-51413165373274497482012-03-17T21:52:43.284+01:002012-03-17T21:52:43.284+01:00Na, ezt kipróbálom!Engem eddig valahogy mindig oly...Na, ezt kipróbálom!Engem eddig valahogy mindig olyan recepttel hozott össze a sors, hogy vagy szétfolyt, vagy az említett kőkemény gumikategória lett!!Szofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.com