tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post307416906535717986..comments2024-03-27T08:46:16.664+01:00Comments on Strawberry blogja.: Stafétaátvétel és VKF témastrawberryhttp://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-10621495149461269702011-04-18T12:55:19.615+02:002011-04-18T12:55:19.615+02:00csak most olvasom a változtatást. nekem nagyon ked...csak most olvasom a változtatást. nekem nagyon kedvemre való az új téma, hiszen imádom a színeket :) nem mintha a blog nevem ezt nem árulna el :D Szerintem az eper sem volt rossz választás! és csodásak a fotóid mint mindig :)Túry Amáliahttps://www.blogger.com/profile/09774121014082819383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-75019906905494481542011-04-08T12:27:00.021+02:002011-04-08T12:27:00.021+02:00Kedves Strawberry!
Bárki bármit mond, semmi baj n...Kedves Strawberry!<br /><br />Bárki bármit mond, semmi baj nincs az eper-témával sem.<br />Már csak azért sem, mert egy recepteket megjelentető bármiféle fórumnak (újságnak, műsornak, blognak) kicsit előre kell dolgoznia. Éppen azért, hogy mire eljön az igazi szezon, az érdeklődők már kész recepteket találjanak.<br />Szóval éljen az eper!<br /><br />Szamóca :)Szamócahttp://www.recept-oldal.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-11701466155543761922011-04-01T15:29:32.235+02:002011-04-01T15:29:32.235+02:00Epres vagy színes, mindkét téma nagyon tetszik! :)...Epres vagy színes, mindkét téma nagyon tetszik! :) Remélem időm is lesz, hogy visszatérjek a VKF! forgatagába, ha más, már blogon lévő recepttel.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-84659661934503790472011-03-31T16:11:51.333+02:002011-03-31T16:11:51.333+02:00de ez a színes is nagyon tetszetős :)de ez a színes is nagyon tetszetős :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-46319806068800459512011-03-31T16:11:02.697+02:002011-03-31T16:11:02.697+02:00Én vettem és készítettem is volna epret :)Én vettem és készítettem is volna epret :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-36564924508912957062011-03-30T21:21:51.099+02:002011-03-30T21:21:51.099+02:00Lehet màr publikàlt receptekkel benevezni??
Vagy ...Lehet màr publikàlt receptekkel benevezni??<br />Vagy teljesen ùj kell hogy legyen?Anikohttps://www.blogger.com/profile/05276581665529870846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-58112871005883979502011-03-30T15:07:20.191+02:002011-03-30T15:07:20.191+02:00na látom, akkor ma éjszaka már nyugodtan alszom :)...na látom, akkor ma éjszaka már nyugodtan alszom :)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-13113736728724827102011-03-30T14:24:02.228+02:002011-03-30T14:24:02.228+02:00Kedves strawberry, ez kellemes meglepetés!
Ez a sz...Kedves strawberry, ez kellemes meglepetés!<br />Ez a színpompás téma sokkal, de sokkal jobb az előzőnél!<br /><br />Köszönöm, hogy meghallgattál. :o)Selectfoodhttps://www.blogger.com/profile/16365278577183952541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-17631825602798260292011-03-30T12:00:59.052+02:002011-03-30T12:00:59.052+02:00No, erre nevezek majd egy aprósággal. Amikor megvá...No, erre nevezek majd egy aprósággal. Amikor megváltoztattad a témát, majdnem megijedtem, hogy nem tudom beküldeni, amit szeretnék, de így is jó. <br />Tudod, nem viszem túlzásba. Már tavalyi reci, de talán az nem baj. Most majd felhasználom... :-pAzEszterhttp://azeszter.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-52946460658588653112011-03-30T11:30:32.346+02:002011-03-30T11:30:32.346+02:00lorien, igazán nincs mit...:)lorien, igazán nincs mit...:)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-21503147197365078862011-03-30T11:25:51.680+02:002011-03-30T11:25:51.680+02:00Strawberry!
Meghajlok nagyságod előtt!
Szerintem a...Strawberry!<br />Meghajlok nagyságod előtt!<br />Szerintem a téma így még jobb is, mint volt eredetileg! :)lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-73057465350150008672011-03-30T10:43:01.109+02:002011-03-30T10:43:01.109+02:00Nelli! április 25. és május 1 között kellene közzé...Nelli! április 25. és május 1 között kellene közzétenni.strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-35892500183857178942011-03-30T10:02:46.673+02:002011-03-30T10:02:46.673+02:00Mondjuk én is fagyasztott eperből dolgoznék és nem...Mondjuk én is fagyasztott eperből dolgoznék és nem frissel, mert áprilisban az még sehol nincs.... tehát maximálisan egyetértek Lorien-nel a témában. Nekem van a fagyasztóban eper, ribizli, szeder, de azért gondolom nem ez lett volna a cél az eredeti kiírással... mármint, hogy a fagyasztóból dolgozzunk.<br /><br />(emlékszem, hogy gyerekkoromban mindig epertortát kértem szülinapomra és szegény anyukámnak nehézséget okoztam vele...)Renihttps://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-32856503656039518372011-03-30T09:57:32.535+02:002011-03-30T09:57:32.535+02:00Kedves lorien, Selectfood, módosítottam a témát, l...Kedves lorien, Selectfood, módosítottam a témát, légyszi kukkantsátok meg :)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-21056881659670403022011-03-30T09:06:01.715+02:002011-03-30T09:06:01.715+02:00Szia!
Hát persze, hogy csatlakozom , tehetnék mást...Szia!<br />Hát persze, hogy csatlakozom , tehetnék mást...?:)Erikahttps://www.blogger.com/profile/17483894032600088532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-57364128209895928342011-03-30T00:41:01.215+02:002011-03-30T00:41:01.215+02:00Nagyon örülök a témának!Annyi bogyós gyümi van még...Nagyon örülök a témának!Annyi bogyós gyümi van még a fagyasztómban!:-)Nagyon szépek a képeid!:-)Kíváncsian várom a sok receptet!Mikortól lehet majd közzétenni a recepteket?Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-38837565163147590192011-03-30T00:24:35.067+02:002011-03-30T00:24:35.067+02:00Szia, én is hasonlóképpen gondolkozom a témáról mi...Szia, én is hasonlóképpen gondolkozom a témáról mint lorien. Fogyasszunk idénynövényeket!<br /><br />Az eperszezon előtt max. a tavaly eltett eperlekvárjaim felhasználásával tudom elképzelni a részvételemet ebben a fordulóban, én semmiképpen nem vennék sem (friss)epret, sem más (friss) bogyós gyümölcsöt. <br />De a fagyasztott bogyósok jöhetnek. ;o)Selectfoodhttps://www.blogger.com/profile/16365278577183952541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-67150953901094671162011-03-29T23:40:17.637+02:002011-03-29T23:40:17.637+02:00Nem azon múlik, hogy tetszik vagy sem (egyébként m...Nem azon múlik, hogy tetszik vagy sem (egyébként megfelelő időben nagyon is tetszene). Egyszerűen arról van szó, ha szezonális alapanyagról szól a VKF, akkor fontos az időzítés. A vágyainkkal nem tudjuk megerőszakolni a valóságot. Megfelelő minőségú hazai szamóca május második hete előtt egyszerűen nincs. <br />Szerintem a blogoknak kiemelten fontos a "felelőssége" a szezonalitás és a regionalitás kérdésében. Ezt most komolyan magyaráznom kellene?lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-10168623413826165632011-03-29T23:19:11.578+02:002011-03-29T23:19:11.578+02:00A képen látható epreket pedig éppen ma vettem, és ...A képen látható epreket pedig éppen ma vettem, és igenis finomak és édesek...strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-36437135743558298932011-03-29T23:14:48.295+02:002011-03-29T23:14:48.295+02:00Kedves lorien, sajnálom, ha a téma nem nyerte el a...Kedves lorien, sajnálom, ha a téma nem nyerte el a tetszésed. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy a választásom miért esett éppen az eperre.:) A VKF! egyébként nem a szezonalitásról szól. Persze, ha pl. januárban kaptam volna a felkérést, akkor azért nem lett volna az eper a téma. De TAVASZ van, és ez nekem egye tjelent a friss (akár primőr) gyümölcsökkel...egyébiránt pedig éppen most (jóval azután, hogy kiírtam a VKF témát) olvastam Dolce Vita legújabb bejegyzését, hogy csütörtökön jelenik meg a Szufflé Magazin tavaszi száma, és csodák-csodája, mi virít a címlapon? Szerintem menj és nézd meg.:) Üdv, Strawberry.strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-34120751411381595972011-03-29T23:07:18.767+02:002011-03-29T23:07:18.767+02:00Ez most komoly? Ennyi erővel lehetne a szüret is a...Ez most komoly? Ennyi erővel lehetne a szüret is a téma, kb. annyira szezonális!lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-23539528951958498352011-03-29T21:54:03.176+02:002011-03-29T21:54:03.176+02:00Mézi: még egyszer nagyon köszi!!!!!!Mézi: még egyszer nagyon köszi!!!!!!strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-29859135412599314932011-03-29T21:53:30.811+02:002011-03-29T21:53:30.811+02:00Paprika: hát persze! :)Paprika: hát persze! :)strawberryhttps://www.blogger.com/profile/01620200847148048849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-12757825726208697592011-03-29T19:52:01.900+02:002011-03-29T19:52:01.900+02:00Drága Strawberry! Sok szeretettel köszöntelek a VK...Drága Strawberry! Sok szeretettel köszöntelek a VKF. 42. fordulójának háziasszonyaként! Köszönöm, hogy elfogadtad a felkérésemet, szívből örülök! Tudtam én, hogy az eper lesz a témád :-)) hehe, és szerintem egy cseppet sem baj, hogy még nincs "nagyszezonja". Nagyon jó ötlet, hogy bele vetted a többi bogyós gyümit is, kicsit tágulnak ezáltal a határok. Szóval szuper a téma, már kattog is az agyam, hogy mivel/mikkel nevezzek erre a fordulóra! Sok sikert és rengeteg pályázatot kívánok, és természetesen jó munkát is az összefoglalókhoz! Ha bármiben tudok segíteni, írj nyugodtan! Szép estét Neked! T. OrsiMézigörlhttps://www.blogger.com/profile/02925654027305518998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7414737845468844503.post-29599825214858434992011-03-29T19:32:11.066+02:002011-03-29T19:32:11.066+02:00Akkor csak el kell kuldeni neked a linket ? Persze...Akkor csak el kell kuldeni neked a linket ? Persze hogy benevezek!!!!Anikohttps://www.blogger.com/profile/05276581665529870846noreply@blogger.com