Korábban ígértem, hogy adok majd karácsonyi menütippeket. Szerintem nem késő még eldönteni, mit készítsünk 24-25-26-ára, akár népes vendégseregnek, akár azoknak, akik kettecskén töltik az ünnepeket. Az elő-és főételeket nagyjából úgy állítottam össze, hogy variálhatók is a menüsorok egymással.
1.
2.
3.
4.
Tokaji aszús liba-vagy kacsamájpástétom birsalma chutney-val, kaláccsal
Tűzdelt szarvasgerinc fügemustármártással, zelleres gratin burgonyával
Brownie-pite vaníliafagylalttal, erdei gyümölcsvelővel
Tűzdelt szarvasgerinc fügemustármártással, zelleres gratin burgonyával
Brownie-pite vaníliafagylalttal, erdei gyümölcsvelővel
Minden kedves olvasómnak békés, nyugodt karácsonyt és szeretetteljes új esztendőt kívánok!
Most egy kis szünet következik, de 2011-ben találkozunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése