2010. június 1., kedd

T-Home és Dining Guide receptverseny




Forrás: www.diningguide.hu


A fordulók időpontjai, témái: 1. forduló: 2010. május 21.-június 30.13.00h - eper 2. forduló: 2010. július 1.- 30. 13.00h - zöldbab 3. forduló: 2010. augusztus 1-31. 13.00h - zöldfűszerek (kakukkfű, majoránna, bazsalikom, rozmaring) 4. forduló: 2010. szeptember 1.-30. 13.00h - szőlő 5. forduló: 2010. október 1.-31. 13.00h - sütőtök
A beküldött pályázati anyagok naponta jelennek meg a DiningGuide.hu „T-Home receptverseny” rovatában. Az egyes fordulók lezárultával az egyes kategóriában győztes kihirdetésére kerül sor. A győztes neve a DiningGuide.hu oldalon olvasható az egyes forduló után. Az 5 fordulón át tartó vetélkedés abszolút nyertesét a közönség szavazza meg a bloggerekből álló zsűri által havonta megszavazott kategóriagyőztesek közül.
feladat: Meghatározott szezonális alapanyagból készülő ételek receptjeinek beküldése. Minden fordulóban más alapanyag a kötelezően felhasználandó elem. A receptet vagy fotóval illusztrálva kell beküldeni, vagy videóra rögzíteni az étel elkészítését, és a felvételt a videa.hu videómegosztóra kell feltölteni.
A receptet, képeket és a jelentkezési lapot a szerk@diningguide.hu címre várjuk! Az e-mail tárgya „T-Home Receptverseny” legyen
A recept videókat a videa.hu-ra lehet feltölteni, innen kerülnek átvételre a diningguide.hu T-Home Receptverseny rovatába.
Az elbírálás szempontjai különösen:
Újszerűség, egyediség
Az ételkompozíció egységessége, integritása
Az ételkompozíció eredetisége, ötletessége – kreativitás
A hozzávalók harmóniája
Az étel vizuális megjelenése, a fotó, vagy videó esztétikai minősége
Az elkészítés technológiájának szabatos, követhető és reprodukálható leírása
A kötelező elemként megadott hozzávaló hangsúlyossága az összkompozícióban
Mondanom sem kell, beindult a fantáziám, sőt, azt is, hogy a "név kötelez." Szóval kattog az agyam, járnak a gondolatok, már több recept is van a fejemben, az egyik már túl is van a "demo" verzión.

Íme:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails