2012. április 18., szerda

Programajánló



Még el sem dicsekedtem nektek, hogy a Patricius Borház által bloggerek számára kiírt, 4 fordulós borfalat-versenyen, az első fordulóban nyertes lettem, a medvehagymás képviselőfánkba töltött lazacos kapribogyós krémmel. 

Ez, azon kívül, hogy nyertem egy kartonnal az isteni furmintjukból, azt is jelenti, hogy ott leszek a 2012. május 12-ei Fagyosszentek engesztelése elnevezésű rendezvényükön, ahol Fűszeres Eszterrel, az Íze végett blog  gazdájával és további két bloggerrel (akiknek személye a következő 2 hétben fog kiderülni) együtt el fogjuk készíteni a nyertes borfalatokat és mi magunk fogjuk kínálni a résztvevőknek 

Gyertek, mert jó lesz! (Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy nem kicsit izgulok :) Röhögni nem ér.)


Íme a borház hivatalos programleírása:
A bodrogkisfaludi Patricius Borház május 12-ei nyílt napján ingyenes borkóstolókkal és más színes programokkal várja az érdeklődőket.
Az eseményre ellátogató borkedvelők a 2011-es évjárat borai mellett a nap folyamán csak itt kóstolható, korábbi évjáratok dűlős tételeivel is találkozhatnak, részt vehetnek bor és borfalatka összekóstoláson, a legmegátalkodottabb borbarátok pedig elkészíthetik saját Fagyosszentek cuvée-jüket is.
Koncertezik Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa, lesz még gólyalábas mutatvány, a Vinotékában megtekinthetők Horváth Judit újrahasznosítás jegyében készült „Zöld” festményei. Egész nap gyerekprogramok, valamint kézműves sajt- és csokoládévásár!
PROGRAM
10:00 órától minden egész órakor: vezetett dűlő- és pincetúrákat, valamint tematikus borkóstoló programokat indítanak. Turnusok indulása: 10:00/11:00/12:00/13:00/14:00/15:00/16:00/17:00-kor
Választható programok:
Dűlő- és pincetúra
Tematikus borkóstolók: Új évjáratok * Dűlős tételek * Borfalatok*Házasítások
A pincetúrákra és a borkóstoló programokra a férőhelyeket a Borház csak korlátozott számban tudja biztosítani a nap során, ezért ezekre ajánlott előzetesen, e-mailben jelentkezni az  info@patricius.hu címen. A még szabad férőhelyekre személyesen lehet majd jelentkezni a helyszínen.
11:20 – 12:00      Gólyalábas Csalafintaságok – zenés mutatványok és akrobatikai elemek gólyalábon
13:00 órától       Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa koncert
14:00 órakor      Horváth Judit Zöld festmények c. kiállításának megnyitója a Vinotékában
Előtte és utána zene... paxtibi
Gyerekeknek: mesekuckó *állatsimogató * a kézműves sarokban: parafadugó-játék készítés, fazekas- és szövésmesterség foglalkozás
Gasztró:
teraszon a Sárga Borház Étterem - Patricius borokra hangolt tavaszi ételek
borfalatok kóstoló: Fűszeres Eszter és a Patricius Borfalatok gasztroblogger verseny győztesei
kézműves sajt és csokoládévásár
A rendezvény gördülékeny szervezése érdekében kérjük, hogy amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, regisztráljon előzetesen e-mailben: küldje el nevét és elérhetőségét, az Önnel érkező vendégek (felnőttek és gyermekek) létszámát, illetve a kiválasztott borkóstoló program(ok) címét és időpontját május 10-ig info@patricius.hu e-mailcímre.
A rendezvény helyszíne: Patricius Borház  3917 Bodrogkisfalud, Várhegy-dűlő 3357 hrsz.
Megközelítés autóval: a 37-es számú főútról a 41-42 km közötti bekötőúton tábla jelzi a borászathoz vezető bekötő utat. 

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails